Pages

Tuesday, September 18, 2012

OGLAS ZA KNJIGU U NAJAVI: VELIKA ZVER 666, PROROK NOVOG EONA



USKORO!!! TAJNA ČOVEKA KOJI JE OBJAVIO
KRAJ STAROG I POČETAK NOVOG DOBA
TAJNA VELIKE ZVERI 666

Alteon: VELIKA ZVER 666,
PROROK NOVOG EONA
IZDAVAČ: Ukronija, Beograd

Pripremite se za ISTINSKI ŠOK ČITANJA!

Ova šokantna biografija deluje kao najzanosniji triler. U poređenju sa ovom fascinantnom studijom lika, života i dela Alistera Kroulija, sve druge biografije deluju kao „mlaka voda“. knjiga deluje kao prava bomba. Ako izdržite do poslednje stranice, doživećete transformaciju, i shvatićete zašto je ovaj čovek majstor magike, „nauke i umetnosti izazivanja promena u skladu sa voljom“.«

SAZNAJTE KO JE BIO OVAJ ČOVEK

koji je sebe nazivao poslednjim prorokom, Velikom Zveri i identifikovao se sa fatalnim brojem 666 iz Apokalipse, autentični mistik, najveći mag XX veka, ekstatični pesnik, neiscrpni ljubavnik hiljada žena i desetina muškaraca, čovek koji je napisao nekoliko stotina dela najrazličitijeg karaktera i sadržine, kojem je reč „nemoguće“ bila strana, čovek sa hiljadu lica i pseudonima koji je voleo bez ostatka, dvostruki špijun, ekstremni alpinista, briljantni mislilac, nezadrživi avanturista, pasionirani lovac?

Prvi put na srpskom jeziku i u regionu, pojavljuje se senzacionalna dokumentovana biografska studija o čoveku kojeg je žuta štampa prozvala „najgorim čovekom na svetu“, koji je za života bio enigma, verovatno najkontroverzniji čovek svih vremena. Saznajte pravu istinu o čoveku koji je i u najvećem razvratu nalazio Boga, i prezirao sledbenike jer nije hteo da bude predvodnik krda!
Knjiga vešto i argumentovano razbija sve iluzije koje su decenijama gajene o Krouliju i daje potpuno drugačiju sliku o čoveku čiji je čitav život bio jedna velika borba za slobodu.

Više o knjizi i naručivanje preko sajta UKRONIJE, Beograd
ili na blog: adamalteon.blogspot.com

No comments: